Kørelærere

Lars Cortz
Tlf.: 40 40 33 55

Lars har en masse erfaring fra jobs med salg og markedsføring … Han brugte sin enorme køreerfaring og uddannede sig til kørelærer. Har en speciel uddannelsesmæssig baggrund, er bl.a. HD´er i Afsætning. Det kommer flere elever til gode under køretimerne, hvor vi lige laver lidt lektier i Afsætning.

Synes at det er fantastisk, at være med til at forme fremtidens bilister.

Har gennem flere år haft en velfungerende køreskole i Aabybro. På sin rolige og afslappede facon, gøres ellers lidt kedelige emner lidt sjovere. Nervøse elever kommer til at slappe af i Lars´ selskab.

Lars er den nye ejer af Driving Academy og fuldstændig klar til at gøre dig til en sikker og super tjekket bilist.

Underviser i Kat. Kat. B (Bil).

Med et utal af bilister på de danske veje i biler, motorcykler, busser, lastbiler, knallerter og traktorer skulle man tro, at der var stor sandsynlighed for, at vi alle sammen ville ligge og køre ind i hinanden, men det gør vi heldigvis ikke, og det er naturligvis fordi vi kører efter de samme regler.

Det er de regler, du lærer til teori. Og din kørelærer skal nok hjælpe med at sikre, at de mange færdselsregler sidder godt fast, inden DU første gang giver den gas på vejene.

Job som kørelærer hos Driving Academy:

Er du uddannet kørelærer, brænder du for dit arbejde – og har du lyst til at arbejde i byens cooleste køreskole – så kontakt os.

Uddan dig til kørelærer hos Driving Academy:

Kunne du tænke dig et job med mange udfordringer? Så er kørelærer måske noget for dig. Du kan nu uddanne dig til kørelærer hos en af Nordjyllands største køreskoler. For nærmere info – Ring til Lars på 40 40 33 55

Vesterbro 57,
9000 Aalborg