Kørekort til MC

Selvom der i Danmark er omkring 150.000 motorcykler, er der dem, der slet ikke kan forstå, at nogle kan finde på at køre motorcykel. ”Sådan en lille tohjulet maskine spækket med hestekræfter uha!” – men os andre vil ikke kunne leve uden det, den frie natur, kræfterne, vejret og følelsen.

Om det er de hidsige hestekræfter i racermaskinerne eller de maskuline motorer i cruiserne der trækker i dig, så kan Driving Academy også give dig kørekort til motorcykel.

Når man tager kørekort til eks. bil, sidder kørelæreren klar ved siden af til og bryde ind, hvis en farlig situation skulle opstå. Men når man tager kørekort til motorcykel, sidder kørelæreren jo ikke bagpå, klar til at række ind over styret – det ville nok se lidt sjovt ud!

Derfor skal man hos Driving Academy have kørekort til bil, inden man kan få kørekort til MC, eller alternativt tage kørekort til bil og MC samtidigt. Så sikrer vi nemlig, at du har en god rutine i trafikken, inden du første gang slippes fri på en motorcykel.

Så uanset om du er en rookie på vejene, der vil spare tid og penge på at tage dit MC-kørekort samtidigt med dit bil-kørekort, eller om du allerede har erfaring med bil og nu er klar til at skifte de fire hjul ud med to, så er der plads til dig hos Driving Academy.

Der er d. 19/1-13 kommet nye regler angående mc. Der findes nu 3 kategorier:

A 1 (lille mc) – alderskrav 18 år

A 2 (mellemstor mc) – alderskrav 20 år eller 2 års erfaring som fører af A 1 og bestået en praktisk prøve på A 2

A 3 (stor mc) – alderskrav 24 år eller 2 års erfaring som fører af A 2 og bestået praktisk prøve på A 3

    Vesterbro 57,
    9000 Aalborg