HOLDET

Det plejer  ikke at  være kedeligt at tage kørekort hos os, så derfor giver vi den gas med godt humør.

Vores filosofi er, at man lærer bedst, når man er i rolige rammer. Vi skal jo være sammen i et par måneder, så vi kan lige så godt hygge os.

Vi er meget tålmodige, det er et MUST for en kørelærer!!

Vi har vist alle sammen et par RØVER-historier om nogle af de ting, vi har oplevet som kørelærere. Vi har også masse goder erfaringer som tages med videre til nye elever.

Lars Cortz (BOSS)

Mobil: 40403355

Lars har en masse erfaring fra jobs med salg og markedsføring. Han brugte sin enorme køreerfaring og uddannede sig til kørelærer. Har en speciel uddannelsesmæssig baggrund, er bl.a. HD´er i Afsætning. Det kommer flere elever til gode under køretimerne, hvor vi lige laver lidt lektier i Afsætning. Synes at det er fantastisk, at være med til at forme fremtidens bilister. Har gennem flere år haft en velfungerende køreskole i Aabybro. På sin rolige og afslappede facon, gøres ellers lidt kedelige emner lidt sjovere. Nervøse elever kommer til at slappe af i Lars' selskab. Lars ejer  Driving Academy og fuldstændig klar til at gøre dig til en sikker og super tjekket bilist.

Underviser i Kat. B (Bil).

Henrik Larsen

Mobil: 40553477

Rolig og med styr på tingene. Underviser i Kat. B (Bil)

Har også en el-bil han kan lære eleverne at køre i.

Brian Larsen  (BRIAN 2)

Mobil: 53826625

Rolig og med styr på tingene. 

Underviser i Kat. B (Bil)

Michael Porsborg

Mobil: 22673215

Meget erfaren kørelærer trods sin relativt unge alder. Er en halvkendt el-guitarist i det nordjyske.  Har tit sin el-spade med i bagagerummet, så han kan øve sin kunst i pauserne. Altid i godt humør!!

Underviser i Kat. B (Bil)